Nicht angemeldet. · Kennwort vergessen · Registrierung deaktiviert
Forum: Übersicht Questions / Fragen RSS
Post not being sent - two sites, one works the other does not
Two very similar sites, PN works on one, used to work on the other
guyshomenet #1
Mitglied seit 06/2010 · 5 Beiträge
Gruppenmitgliedschaften: Mitglieder
Profil anzeigen · Link auf diesen Beitrag
Betreff: Post not being sent - two sites, one works the other does not
I\\\\\\\'ve been a WP/PN user for a long time. I have two active blogs on the same server with identical set-ups (same versions of PHP, WP, PN).

PHP: 5.4.14
WP: 3.5.1
PN: 1.2.40

I recently had a forced-march upgrade to MySQL 5.x. Both blogs migrated fine. On one, PN continued to work as it always had. On the other, it quit sending emails completely.

On the broken one, I can force send a test email successfully. However, any new post (queued or send on publish) are never sent and I see no obvious errors.

Looking for any debugging help to identify the soruce of the problem, or most likely fixes short of rebuilding the entire blog.

----- other notes ----

I noticed that no blog appeared as in-queue. So, for giggles, I turned on debug and updated the latest post. It appeared in-queue and was sent.

I\'m unsure if it was necessary, but it appeared that I needed to click settings/info a few times to process all the emails in the subscriber list.
Dieser Beitrag wurde am 07.05.2013, 20:50 von guyshomenet verändert.
guyshomenet #2
Mitglied seit 06/2010 · 5 Beiträge
Gruppenmitgliedschaften: Mitglieder
Profil anzeigen · Link auf diesen Beitrag
Betreff: Still broken, new input
[deleted]
Schließen Kleiner – Größer + Auf diesen Beitrag antworten:
Prüfcode: VeriCode Gib bitte das Wort aus dem Bild ins folgende Textfeld ein. (Nur die Buchstaben eingeben, Kleinschreibung ist in Ordnung.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Weitere Zeichen:
Gehe zu Forum