Not logged in. · Lost password · Registration disabled
Forum: Overview Bugs / Fehler RSS
Link broken in admin->instructions - fixed
jeffsherk #1
Member since Nov 2007 · 37 posts
Group memberships: Mitglieder
Show profile · Link to this post
Subject: Link broken in admin->instructions
The link to the PN Forum on the Admin->Instructions page does not work... it is set to: http://pn.strübe.de/
Morty (Administrator) #2
User title: Author
Member since Jun 2007 · 928 posts
Group memberships: Administratoren, Mitglieder
Show profile · Link to this post
Ah ok. One of those errors that seem to reappear again and again. Fortunately less and less user use IE 6 :-)
jeffsherk #3
Member since Nov 2007 · 37 posts
Group memberships: Mitglieder
Show profile · Link to this post
Oh, IE6 is the culprit...

I was going to say that the REPORT BUGS link on the admin->instructions page is also broken, but maybe that's an IE6 thing as well!?! (link is: http://pn.strübe.de/forum.php?req=main&id=5)
Morty (Administrator) #4
User title: Author
Member since Jun 2007 · 928 posts
Group memberships: Administratoren, Mitglieder
Show profile · Link to this post
Jep, it is, but I fixed that one, too. IMHO too many people are using IE, but I can't ignore over 50% of webusers. ;-)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum